Dealerschappen

 
 

 
  
Dealerschap Komatsu

L. Timmerman & Zn. heeft het dealerschap voor de gehele lijn Komatsu machines voor de provincie Zeeland en is daar trots op. Komatsu is een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten op het gebied van machines voor grondverzet, sloop, recycling en overslag en mijnbouw. Naast levering van nieuwe machines kunnen wij ook uw machine naar wens modificeren (uw machine bijvoorbeeld voorzien van een cabineverhoging of een verlenging van de arm) en uw machine onderhouden.
 
 
Dealerschap Goldhofer
 
L. Timmerman & Zn. BV is dealer van trailers van het merk Goldhofer, een Duits bedrijf met een zeer breed assortiment aan transportoplossingen. Goldhofer is wereldwijd bekend en is gespecialiseerd in allerlei soorten wegtransport, zwaar transport en speciaal transport.
 

 
    
 
Leverancier Palfinger boordkranen
 
Palfinger Marine is een specialist op het gebied van hoogwaardig maritiem hijswerktuig. Palfinger Marine heeft een uitgebreid assortiment boordkranen. Palfinger Marine maakt bij haar distributie en service gebruik van de ervaring en know-how van lokale partners.
L. Timmerman & Zn. kan alle typen boordkranen van Palfinger Marine leveren.
 
 
 
    itr-benelux-logo  
Dealer ITR rijwerken
 
Sinds maart 2015 is L. Timmerman & Zn B.V. dealer van ITR producten. ITR (onderdeel USCO groep) is producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige rijwerken en rijwerkonderdelen voor alle merken machines. U kunt bij ons terecht voor rijwerken, track frames, speciale frames, rubber tracks en baktanden van het merk ITR. Uiteraard kunt u dit bij ons altijd combineren met een revisie, reparatie of een gehele vernieuwing van uw rijwerk.
 

 
   
 
   
 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size