Werkwijze

Kenmerkend voor ons zijn onze flexibiliteit en de kwaliteit die wij leveren.
Wij zijn veelzijdig, vakkundig en bezitten een groot probleemoplossend vermogen. De wensen van de klant zijn altijd ons uitgangspunt. Wij vertalen deze naar de praktijk op de voor u best passende manier, uiteraard altijd in samenspraak met u. Welk probleem u ook heeft, wij bieden een oplossing.

Hoe werken wij?

De lijnen zijn kort bij ons, waardoor wij snel en adequaat kunnen handelen. Wij zijn een betrouwbare partner. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk en als u afspraken met ons maakt kunt u er op vertrouwen dat wij deze nakomen. Wij staan voor u klaar; zo kunt u ons in geval van storing 24/7 bereiken.

Certificeringen

Veiligheid vinden wij groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat wij werken volgens de hoge veiligheidseisen die dit keurmerk aanhangt. Wij werken met veilig en betrouwbaar materiaal en dit ziet u terug in onze bedrijfsvoering.
Onze mensen zijn gecertificeerd op hun vakgebied. Zo hebben zijn veel van onze lassers 6 G gecertificeerd.

Investeren in vakmanschap en kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Het werk dat wij opleveren, maar ook alles daar omheen.
In ons bedrijf besteden wij veel aandacht aan opleiding en bijscholing van onze werknemers. Wij hebben goed opgeleide, ervaren en gecertificeerde mensen in dienst. Maar ook de beginnende technicus kan bij ons terecht. Wij vinden het heel belangrijk dat jonge potentiële werknemers kunnen leren hoe het in de praktijk werkt. Wij zijn dan ook een kenteq erkend leerbedrijf.
Ook investeren wij continu in hulpmiddelen en gereedschappen. Onze werkplaatsen zijn goed geoutilleerd en wij bezitten vele soorten gereedschappen. Hierdoor kunnen wij heel breed werken en nagenoeg alle werkzaamheden op las-, constructie- en verspaningsgebied uitvoeren.
Zo hebben wij recent nog geïnvesteerd in mobiele kotter- en lasapparatuur, die wij ook bij u op locatie kunnen inzetten.

Mobiel en flexibel werken

Op locatie werken is één van onze specialiteiten. Onze volledig ingerichte servicebussen en onze mobiele werkplaats zijn hiertoe van alle benodigde faciliteiten voorzien. En met onze eigen semi-dieplader en bakwagens kunnen wij ook het transport voor u regelen. En als u wilt nemen wij de totale projectbegeleiding op ons. Dan regelen wij ook de zaken voor u die niet direct in ons eigen leveringspakket zitten.

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size