Speciale producten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van speciale producten. Zo hebben wij al voor diverse toepassingen speciale klantspecifieke producten gemaakt. Onze engineers tekenen in samenspraak met u een ontwerp en verzorgen de bijbehorende berekeningen, waarna er in onze werkplaats een eindproduct van wordt gemaakt.

Daarnaast houden wij de materiaalmarkt continu in de gaten op innovaties en vernieuwingen, waarmee wij de kwaliteit van onze projecten .
Enkele voorbeelden van speciale producten:

Fish pump swiffel
Onze speciaal ontworpen fish pump swiffel zorgt ervoor, dat er geen kinken in de grote visslang kunnen komen tijdens het opzuigen van de vissen uit de grote netten. De swiffel is een extra scharnierpunt, dat van alle kanten heel snel kan opdraaien en daarmee de slagen uit de vispompslang haalt. Hierdoor wordt het vispompbedrijf beter beschermd. De swiffel wordt door ons gemaakt van hoogwaardig materiaal en is in elke gewenste diameter te maken.

Netsondeblokken
Een netsondeblok is speciaal door ons ontworpen en gebouwd om de netsondekabel, en zo de netsonde, te beschermen. Een netsonde is een kostbaar apparaat, dat voor de ingang van het net hangt om te signaleren wanneer het net vol is. Het is belangrijk dat de sonde vrij hangt en met het net kan meebewegen zonder er in verstrikt te raken. De netsondekabel hangt in het netsondeblok en zorgt er voor dat de netsonde goed kan positioneren, zonder dat er schade aan de sondekabel ontstaat.

Glasvezelversterkte kunststof roosters (RX® Grate)
RX® Grate roosters zijn geperste glasvezelversterkte kunststof roosters, die veel voordelen hebben ten opzichte van traditionele roosters. Ze zijn enorm sterk, hebben in twee richtingen draagkracht, zijn onderhoudsvrij, hebben een zeer laag soortelijk gewicht, zijn isolerend, chemisch bestendig, roestvrij, anti-magnetisch en gemakkelijk te verwerken. Ze zijn uitermate geschikt als looprooster ten behoeve van bordessen, looproosters ter bescherming van de ondergrond (bijvoorbeeld bij draaibanken) en als afdekroosters voor goten, zgn. tray's voor beluchtingstanks, waterzuiveringsinstallaties, montagewerkplaatsen, hekwerken, corrosiebestendige roosters in zeewateromstandigheden.

RX® Grate roosters zijn opgebouwd uit eindloze glasvezelstrengen en een kunsthars. De glasvezels geven de roosters de enorme sterkte en draagkracht. Doordat de eindloze glasvezels kruislings in het roostermateriaal liggen, hebben de roosters dan ook  in twee richtingen draagkracht. Dit betekent dat er geen specifieke draagrichting ontstaat, die wel bij traditionele roosters bestaat. Door deze zelfdragende eigenschappen is het mogelijk uit een rooster sparingen ten behoeve van pijpdoorvoeren, spindels van afsluiters en dergelijke te zagen zonder de draagkracht van de roosters aan te tasten. De hars bepaalt de eigenschappen zoals brandwerendheid, chemische bestendigheid, kleur, rookontwikkeling enzovoort.

Het assortiment bestaat uit roosters met verschillende dikten en afmetingen, die op ieder gewenst formaat kunnen worden gezaagd. Er zijn drie verschillende kwaliteiten. Ook traptreden met een geïntegreerde anti-slipneus met grit zijn leverbaar.

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size