Bouwmachines - algemeen

De afdeling Bouwmachines verkoopt nieuwe en gebruikte machines, verhuurt materieel en voert onder meer aanpassingen aan de machine, reparaties, onderhoud en keuringen uit.

Verkoop nieuw materieel

L. Timmerman & Zn. B.V. is voor Zeeland dealer van de gehele lijn Komatsu grondverzetmachines. Nieuwe machines af fabriek, maar indien gewenst kunnen wij uw nieuwe machine ook voorzien van klantspecifieke aanpassingen. Alle nieuwe modellen zijn voorzien van Komtrax, het geavanceerde machine monitoring systeem van Komatsu. Verder zijn wij leverancier van Goldhofer diepladers en Palfinger boordkranen.

Gebruikt en verhuur

Naast verkoop van nieuw materieel hebben wij ook gebruikte machines en uitrustingsstukken te koop. En heeft u tijdelijk extra materieel nodig, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben divers materieel beschikbaar voor verhuur.
Kijk voor ons aanbod op de pagina “Gebruikt” of op de pagina “Verhuur” of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Machine aanpassingen

Als de machine standaard niet aan uw eisen voldoet, kunnen wij uw machine naar wens aanpassen. Denk hierbij aan giekaanpassingen, aanpassingen aan onderwagens, ballastverzwaring. Onze specialiteit is het opbouwen van vaste en hydraulisch verstelbare cabines.
Daarnaast ontwikkelen en fabriceren wij ook zelf nieuwe machines en voertuigen, volgens uw specifieke wensen.

Reparatie, onderhoud,  storing en onderdelenverkoop

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ook een totale revisie is mogelijk.
Wij beschikken over goed geoutilleerde werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze goed opgeleide en ervaren servicedienst staat als het moet 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.
Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die indien gewenst opgestuurd kunnen worden.  

Keuringen

Wij verzorgen keuringen van onder meer graafmachines, hijskranen, bovenloopkranen, hoogwerkers en werkbakken.

Leasing & Financiering

Komatsu Financial Services kan u helpen met bijzonder gunstige financieringsmogelijkheden. Komatsu Financial Services werkt op vertrouwensbasis en opereert onafhankelijk van ons.
L. Timmerman & Zn. biedt u hierin een gedegen advies en kan u in contact brengen met de juiste personen bij Komatsu Financial Services.

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size