Diepladers

Goldhofer is een specialist in transportoplossingen voor algemene wegverkeer, zwaar gebruik en speciaal transport.

Trailers (aanhangers)
Goldhofer biedt een uitgebreid trailerassortiment voor het transport van bouwmachines, landbouwmachines, geprefabriceerde werken en overige lastig te vervoeren goederen en is een aanvulling op de basisuitrusting van elk bouw- of transportbedrijf. Afhankelijk van de nationale goedkeuring, maakt deze serie een laadvermogen mogelijk tussen de 14 en 80 ton. Het Goldhofer trailer assortiment omvat een zeer breed spectrum van aanhangwagenvarianten, waarmee ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van de bewezen transporttechniek "made by Goldhofer".

Semi-diepladers (opleggers)
Innovatieve technologie, moderne constructie en productie technologieën maken Goldhofer opleggers een trend voor de toekomst. Goldhofer semi-diepladers zijn zuinige transportsystemen, die oplossingen bieden voor een zeer gevarieerd aanbod van transporttaken. De talrijke designvarianten, evenals de uitgebreide reeks van accessoires, stellen u in staat om elk vervoersprobleem op te lossen, ongeacht de moeilijkheidsgraad.

Modulair aanhangwagens
De modulaire, zware voertuigen van Goldhofer vormen een uiterst flexibel en economisch transportsysteem voor het oplossen van transportuitdagingen met een gewicht vanaf ca. 80 t tot meer dan 10.000 ton. Aanvullende onderdelen als zwanenhalzen, dissel, belasting bruggen, draaitafels, etc. dienen om een optimale aanpassing aan de eisen van elke lading en transportroute te verzekeren.

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size