Komatsu machines

Komatsu machines zijn voorzien van geavanceerde technieken en zijn wereldwijd bekend vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid en hoge restwaarde. Bijna alle nieuwe modellen van Komatsu zijn uitgerust met het speciale Komtrax-systeem, waarmee direct op elk gewenst moment alle essentiële informatie over uw Komatsu’s via uw computer te controleren is. Met het zeer complete programma van Komatsu is er altijd een antwoord op uw specifieke behoeften te vinden. Daarnaast bestaat ook altijd de mogelijkheid om uw nieuwe machine door ons naar wens aan te laten passen, bijvoorbeeld een cabineverhoging of een verlening van de arm. Klik hier voor de mogelijkheden op dit gebied.

Voor elk werk is er wel een passende machine. In het Komatsu-aanbod zijn diverse types leverbaar in de volgende categorieën:

-    Mobiele graafmachines
-    Rups graafmachines (ook LR-SLF of sloop)
-    Wielladers
-    Schrankladers op banden
-    Knikdumpers
-    Starre dumpers
-    Bulldozers
 

 

KOMTRAX™Komtrax-web

Standaard zijn de meeste Komatsu machines uitgerust met KOMTRAX™, een exclusief systeem waarmee u alle essentiële informatie over uw Komatsu materieel rechtstreeks op uw computer kunt controleren. In elk land waar KOMTRAX™ transmissie is toegestaan en wanneer het systeem wordt geactiveerd op een machine, worden deze gegevens regelmatig via een satelliet gedownload en kunnen deze vervolgens gemakkelijk benaderd worden via een generieke webbrowser. Een scala aan zoekparameters zijn beschikbaar om de status van uw KOMTRAX™-uitgeruste machines nauwkeurig te bepalen. U kunt deze op locatie bijhouden en hun productie optimaliseren door een verhoogde efficiëntie en proactief onderhoud. KOMTRAX™ is een hulpmiddel waarmee u uw hele vloot Komatsu machines gemakkelijk en rendabel kunt beheren. \Wilt u meer informatie over KOMTRAX™, download dan hier de brochure.

 

Servicepakket

Naast levering van nieuwe machines biedt L. Timmerman & Zn. ook een compleet servicepakket, dat volledig afgestemd kan worden op uw wensen. U kunt hierbij denken aan reparatie, revisie, onderhoud, veiligheidskeuringen (BMWT), machineoptimalisatie, voorlichting/instructie en wij leveren originele Komatsu onderdelen. Wij beschikken over een professionele serviceafdeling met goed opgeleide en ervaren mensen, een volledig uitgeruste werkplaats en vier compleet ingerichte servicebussen om bij u op locatie te werken.

 

Leasing & financiering

Op het gebied van financiering heeft Komatsu bijzonder gunstige mogelijkheden. Deze service is ondergebracht bij Komatsu Financial Services. Zij werken op vertrouwensbasis en opereren onafhankelijk van ons. L. Timmerman & Zn. kan u adviseren en u in contact brengen met de juiste personen bij Komatsu Financial Services.

 

Informatie

Wilt u meer weten over de specificaties van de verschillende Komatsu modellen of een persoonlijk advies op het gebied van producten of de financiering ervan, neem dan contact met ons op.

 

   Uw KOMTRAX™ - login :

komtrax

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size