Nieuwe Komatsu PC35MR-3 voor Geldof B.V.

Aannemingsbedrijf Geldof B.V. uit Middelburg heeft via L. Timmerman & Zn. BV een nieuwe minigraver geleverd gekregen, type Komatsu PC35MR-3.
Bij de machine zijn een hydraulische snelwisselaar en 4 bakken geleverd, een slotenbak, een banaanbak, een dieplepelbak en een puinriek. De machine is in de bedrijfskleur van Geldof gespoten. Geldof koos voor een Komatsu vanwege hun vertrouwen in het merk, de goede relatie met dealer L. Timmerman & Zn BV (ook in Middelburg gevestigd) en de goede ervaringen met de service van Timmerman.

De Komatsu PC35MR-3 is een compacte minigraafmachine die zeer gebruikersvriendelijk is en die prestaties van topkwaliteit levert. De besturing is snel en precies, ook bij complexe bewegingen. De nagenoeg binnendraaiende minigraver is uitermate geschikt voor krappe ruimten waar een traditionele machine niet kan werken. Het is een zeer stabiele en veilige machine, onder alle arbeidsomstandigheden.

De automatische terugschakelfunctie past automatisch de rijsnelheid aan: maximale snelheid voor snelle verplaatsing van de machine en minimale snelheid voor maximale trekkracht. Ondanks zijn compacte formaat biedt de PC35MR-3 zeer veel comfort aan de bestuurder. De cabine is stil, ruim, ergonomisch en comfortabel.
Zoals standaard bij Komatsu machines is ook deze machine uitgerust met KOMTRAX™, het unieke volgsysteem van Komatsu ontworpen om tijd en geld te besparen. Met dit systeem kan de machine altijd en overal gevolgd worden en kunnen de machinegegevens gebruikt worden om de onderhoudsplanning en de machine prestaties te optimaliseren.

Motor:

Komatsu 3D88E

Type motor:

lage-emissie viertaktdieselmotor

Motorvermogen:

22,0 kW / 29,5 PK @ 2.400 tpm

Bedrijfsgewicht:

3.575 - 3.835 kg

Zwenksnelheid

9,0 tpm

Hydraulisch systeem type

Komatsu CLSS

Hoofdpomp

2 × plunjerpomp met variabele capaciteit

Max. debiet van de pomp

36,1 × 2 + 19,8 l/min

Max. druk

26 MPa (260 bar)

Brandstoftank

44 liter

Radiator en systeem

3,3 liter

Motorolie

7,2 liter

Hydraulische tank

39 liter

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size