Nieuwe Komatsu wiellader WA470-7 voor Otte Lisse

Onlangs heeft Otte Lisse B.V. uit Lisse een nieuwe Komatsu wiellader aangeschaft, type WA470-7. Otte Lisse koos voor levering via L. Timmerman & Zonen BV uit Middelburg vanwege de jarenlange relatie en goede service die snel en adequaat vanuit de eigen regio gegeven kan worden.

Otte Lisse b.v. is in de gehele Randstad actief met het leveren van zand, grond, grind, meststoffen, wegenzout en wegenbouwmaterialen en heeft bij haar werkzaamheden betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, zuinig en veilig materieel nodig. De Komatsu WA470-7 sluit perfect aan bij deze wensen. De WA470-7 is  een toekomstgerichte keuze te noemen, mede dankzij de nieuwste Komatsu technologie, het bewezen zeer lage brandstofverbruik en de hoge productiviteit.

De wiellader is uitgerust met “Komatsu SmartLoader Logic”, een nieuw en volledig automatisch motorcontrolesysteem dat precies genoeg motorkoppel levert voor iedere fase van de werkzaamheden, waardoor het brandstofverbruik aanzienlijk daalt zonder enig verlies van productiviteit. De nieuwe intelligente aandrijftrein en de verbeterde vergrendelingsfunctie voor de krachtige koppelomvormer van Komatsu zorgen voor indrukwekkende rijsnelheden.
Met een spoorbreedte van 2.300 mm en een lange wielbasis van 3.450 mm heeft de WA470-7 een opmerkelijke stabiliteit. Het lange hefframe heeft een kiphoogte van wel 3.010 mm. Met een stuurhoek van 40° aan beide zijden is de WA470-7 ook bijzonder wendbaar. De nieuwe geruisloze SpaceCab™ biedt veel veiligheid en comfort aan de bestuurder.

De WA470-7 van Otte Lisse is in bedrijfskleur gespoten en geleverd met een Verachtert hydraulische snelwissel en wielladerbak van 4000 ltr. De nieuwe machine vervangt een ouder model. Daarmee investeert Otte Lisse in een modernisering van haar machinepark.

Specificaties:

Motor:

Komatsu SAA6D125E-6 turbodiesel motor

Type motor:

Common Rail direct ingespoten 6-cilinder

EU stage IIIB / EPA Tier 4i

Motorvermogen:

204 kW / 273 PK @2.000 tpm

Bedrijfsgewicht:

23.725 - 24.230 kg

Hydraulisch systeem type

Komatsu CLSS

Hoofdpomp

plunjerpomp met variabele capaciteit

Max. debiet van de pomp

260 l/min

Werkdruk

350 kg/cm2

Brandstoftank

380 liter

Koelsysteem

80 liter

Motorolie

68 liter

Hydraulisch systeem

173 liter

Overig

Komatsu SmartLoader Logic

Eco Gauge systeem

Automatisch vetsmeersysteem

Automatisch terugkeren naar graaffunctie

Heavy duty assen

Draadloos Komtraxtm machine monitoring systeem

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size