Verspaningswerkzaamheden

Binnen onze afdeling Verspaning vinden nagenoeg alle voorkomende verspanende bewerkingen plaats voor in- en externe klanten.

De verspaningswerkplaats is compleet ingericht met onder andere een aantal draaibanken, freesbank, radiaal boormachine, volautomatische lintzaagmachine en mobiel kotterapparaat. Dit machinepark heeft een ruim bereik in capaciteit.
De materialen die wij bewerken zijn sterk uiteenlopend, zoals staalsoorten in vele kwaliteiten, aluminium, RVS, kunststof en brons. In stafmateriaal hebben wij een ruim assortiment op voorraad.  Omdat wij een verspanende afdeling in eigen huis hebben zijn wij erg flexibel en minder afhankelijk van toeleveranciers.

De interne werkstukken betreffen met name machinale werkstukken die gebruikt worden in constructiedelen of ten behoeve van bouwmachines. U kunt hierbij denken aan het maken van alle soorten lager- en draaipunten, pedestals, het geheel of gedeeltelijk vernieuwen van hydraulische cilinderdelen, onderdelen t.b.v. de hydraulisch verstelbare cabines, assen, pennen etc.

De werkzaamheden die wij uitvoeren voor externe klanten zijn zeer divers. Wij zijn in vele sectoren actief, onder andere in de agrarische, grondverzet, industriële, logistieke en nautische sector. Deze laatste in het bijzonder omdat dit vaak spoedreparaties en korte levertijden vraagt, die wij kunnen garanderen.

Verder bestaan de werkzaamheden uit het maken van onder andere tandwielen, rondsels, assen, bronzen bussen, spieverbindingen, schroefassen, pompassen, loop- en geleidewielen, schroefdraadverbindingen en zeer zware pers - krimpverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vloeibare stikstof.

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size