Case: Reparatie koudemiddel aansluitingen

Afgelopen week zijn onze collega’s van L. Timmerman & Zn. Industrial Repairs op pad geweest voor een reparatie aan de koudemiddel aansluitingen op de frosters.  Deze zijn gerepareerd zodat er geen lekkage meer voorkomt. Hiervoor moest de zitting gefreesd worden, het draad worden opgetapt en de leiding weer worden gemonteerd met een nieuwe zinken opofferingsring. Omdat dit niet één aansluiting betrof was dit nog een hele klus!

L. Timmerman & Zn. Industrial Repairs beschikt over een vaste ploeg vakkundige werknemers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht. Wij hebben in ons magazijn veel materialen op voorraad liggen, waardoor wij snel kunnen handelen. Ook RVS, wat overigens ook door ons verder verwerkt wordt.

Wij zijn experts als het gaat om werkzaamheden en reparaties aan technische systemen, zowel op offshore als op onshore-installaties; specifiek hydraulische, mechanische en constructie technisch. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw technische apparatuur, complete revisies van lieren en kranen, reparaties of aanpassingen aan uw leidingsystemen en een grote verscheidenheid aan ondersteunende werkzaamheden. Engineering en constructie van op maat gemaakte oplossingen maakt ook deel uit van onze dienstverlening.

Categorie Reparaties