Wij voeren nagenoeg alle voorkomende verspanende werkzaamheden uit, voor in- en externe klanten. In het bijzonder voor de sector marine & offshore, omdat hier vaak spoedreparaties en korte levertijden gevraagd worden, die wij kunnen garanderen.

 

Omdat wij een verspanende afdeling in huis hebben, zijn wij erg flexibel en minder afhankelijk van toeleveranciers. Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van onder andere tandwielen, rondsels, assen, bronzen bussen, spieverbindingen, schroefassen, pompassen, loop– en geleide wielen, schroefdraadverbindingen en zeer zware perskrimpverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vloeibare stikstof.

Advies & Engineering

De afdeling engineering richt zich met name op het op maat ontwerpen en van bouwmachines voor uw project.

Ons team van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken van berekeningen

en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende bouwmachine voor uw project ontwikkelen. Daarnaast houden

wij ons bezig met de ontwikkeling van nieuwe onderdelen, vernieuwingen of verbeteringen van bouwmachines.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe bouwmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw bouwmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen werken vakkundige lassers en monteurs, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de bouwmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld.

Cases

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug