Met de focus op ‘full-service’ voorzien we in projectmanagement, engineering, constructie en verspaning, onderhoud en reparaties, hijswerkzaamheden, het leveren van onderdelen en volledige rapportages. Met dit concept streven we naar een hoogwaardige dienstverlening met volledig beheerde en probleemloze oplossingen.

 

Wij zijn experts als het gaat om werkzaamheden en reparaties aan technische systemen, zowel op offshore als op onshore-installaties; specifiek hydraulische, mechanische en constructie technisch. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw technische apparatuur, complete revisies van lieren en kranen, reparaties of aanpassingen aan uw leidingsystemen en een grote verscheidenheid aan ondersteunende werkzaamheden. Engineering en constructie van op maat gemaakte oplossingen maakt ook deel uit van onze dienstverlening.

Service & revisie

We zijn al 100 jaar actief in deze branche en begrijpen als geen ander het belang van flexibiliteit en adequaat reageren.

Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige medewerkers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht.

Ons team van servicemonteurs staat 24 uur per dag voor u klaar en in ons magazijn hebben we veel materialen op

voorraad liggen, ook RVS. Doordat wij dit ook zelf kunnen verwerken, zijn wij in staat snel te handelen.

Storing

U moet te allen tijde op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Onderhoud

Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige werknemers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht. Wij hebben in ons magazijn veel materialen op voorraad liggen, waardoor wij snel kunnen handelen. Ook RVS, wat overigens ook door ons verder verwerkt kan worden.

Keuring

We voeren diverse keuringen en testen uit, zowel op ons bedrijf in Middelburg als bij u op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen onder andere load-testen (constructies of materieel testen op belasting), keuringen en testen van materieel (boordkranen, palletframes, e.d.) en lascontroles voor u verzorgen.

Cases

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug