We focussen ons op projecten, zoals een staalconstructie als een fundatie voor een hijskraan, zeef of andere machines, reparatie van bakken, grijpers, hefframes, het maken van constructies voor zeevasten of het maken van explosiebestendige cabines voor machines die worden gebruikt bij het opruimen van munitie. Voor laswerkzaamheden hebben wij een aantal 6G gecertificeerde lassers in dienst.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)118-611351 of stuur een e-mail naar info@timmerman-ir.nl.

Cases

Service & revisie

We zijn al 100 jaar actief in deze branche en begrijpen als geen ander het belang van flexibiliteit en adequaat reageren.

Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige medewerkers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht.

Ons team van servicemonteurs staat 24 uur per dag voor u klaar en in ons magazijn hebben we veel materialen op

voorraad liggen, ook RVS. Doordat wij dit ook zelf kunnen verwerken, zijn wij in staat snel te handelen.

Storing

U moet te allen tijde op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Onderhoud

Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige werknemers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht. Wij hebben in ons magazijn veel materialen op voorraad liggen, waardoor wij snel kunnen handelen. Ook RVS, wat overigens ook door ons verder verwerkt worden.

Keuring

We voeren diverse keuringen en testen uit, zowel op ons bedrijf in Middelburg als bij u op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen onder andere load-testen (constructies of materieel testen op belasting), keuringen en testen van materieel (boordkranen, palletframes, e.d.) en las-controles voor u verzorgen.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug