Productlijn

Vakwerkgiekkranen

Vakwerkgiekkranen zijn (zwaar uitgevoerde) robuust gebouwde machines, gemaakt voor lichte en zware hijswerkzaamheden bij verschillende projecten. Het concept van de Sennebogen rupskranen biedt vele voordelen voor zowel de eigenaar als de kraanmachinist, zoals een hijsvermogen tot 300 ton met een groot werkbereik, (veilige beweging van de rupskraan en extreem groot hefbereik). waarbij veiligheid voorop staat.

Telescoopkranen

Telescoopkranen van Sennebogen zijn een combinatie van Duitse kwaliteit en innovatie. De telescoopkraan biedt verschillende voordelen, zoals een full power-giek, die het mogelijk maakt om te rijden met last en telescoperen onder belasting, een hefvermogen van 8 tot 120 ton, eenvoudig en robuust ontwerp en lage transportkosten dankzij het compacte ontwerp. De machine kan geleverd worden op rupsen of op banden.

Duty cycle kranen & Draglines

Sennebogen heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen van betrouwbare Heavy duty cycle kranen en draglines. Met een robuust ontwerp van de boven- en onderwagen en krachtige hydraulica zijn de duty cycle kranen en draglines gemaakt voor dynamische en continue werkzaamheden onder de zwaarste omstandigheden. De zware kranen van 30 tot 300 ton hefvermogen kunnen worden uitgerust met verschillende hydraulische en mechanische accessoires (drag line bak, grijpers, (behuizing) boor-oscillator, etc.),

Havenkranen

Havenkranen zijn gebouwd voor verschillende toepassingen in de haven. De Sennebogen havenkranen garanderen met hun robuuste (onderstellen) onderwagens (en de grote ondersteunende vierkanten) hoge stabiliteit voor zware hijswerken. De maritieme verfafwerking biedt een zeer goede corrosiebescherming voor gebruik in de haven, evenals de verchroomde en vernikkelde zuigerstangen. De ruime havencabines zorgen voor een ideale ergonomie en een perfect zicht op het schip met flexibel verstelbare telescopische of vaste cabineverhoging.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert hijskranen.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke hijskraan of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Storing

U moet te allen tijde op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Wekelijks worden er door ons diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug