Tijdens de bewerking op locatie is het mogelijk meerdere machinale bewerkingen te realiseren, zoals het vervaardigen van pennen en bussen, etc. Veel voorkomende reparaties zijn het inlassen en kotteren van o.a. uitgeslagen draaipunten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: kraandelen, shovelarmen en brugdelen. Ook nieuw te maken constructies kunnen machinaal bewerkt worden.

 

Met onze mobiele kottermachine kunnen wij inlassen vanaf een diameter van minimaal 60mm tot maximaal 350mm en kotteren kan van minimaal 50mm tot maximaal 350mm met een overspanning van 1250mm.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe bouwmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw bouwmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen werken vakkundige lassers en monteurs, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de bouwmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld.

Cases

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug