De afdeling Bouwmachines verkoopt nieuwe en gebruikte machines,

verhuurt materieel en voert onder meer aanpassingen aan de machine,

reparaties, onderhoud en keuringen uit. Ook zijn wij in staat om zelf

nieuwe machines en voertuigen te fabriceren, volgens uw specifieke wensen.

Advies & Engineering

De afdeling engineering richt zich met name op het op maat ontwerpen en van bouwmachines voor uw project.

Ons team van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken van berekeningen

en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende bouwmachine voor uw project ontwikkelen. Daarnaast houden wij

ons bezig met de ontwikkeling van nieuwe onderdelen, vernieuwingen of verbeteringen van bouwmachines.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe bouwmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw bouwmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen werken vakkundige lassers en monteurs, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de bouwmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld.

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie.

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Storing

U moet te allen tijde op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Wekelijks worden er door ons diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Cases

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug