We zijn experts in het ontwerpen en fabriceren van producten die voldoen aan uw wensen. Onze engineers tekenen in samenspraak met u een ontwerp en verzorgen de bijbehorende berekeningen, waarna er in onze werkplaats een eindproduct van wordt gemaakt.

 

Onze eigen engineeringsafdeling vertaalt uw wensen naar de praktijk en zorgt ervoor dat we de best passende machine voor u ontwikkelen. Onze vakmensen in de werkplaatsen maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct volgens uw specificaties. Ook wanneer u op zoek bent naar een uitrustingsstuk voor uw bouwmachine of hijskraan, bieden wij de best passende oplossing. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en opbouwen van ballastverzwaring, het verbreden c.q. aanpassen van onderwagens en giekaanpassingen.

Cases

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie.

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Storing

U moet te allen tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Wekelijks worden er door de afdeling Bouwmachines diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren, zoals onder meer:

  • Graafmachines
  • Wielladers
  • Overslagmachines
  • Hijskranen
  • Bovenloopkranen
  • Hoogwerkers
  • Werkbakken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug