Onze huurvloot bestaat uit betrouwbaar en gebruiksvriendelijk materieel. Het materieel wordt professioneel onderhouden en voldoet aan alle daarvoor geldende wet- en regelgeving. Mocht er zich onverhoopt toch een storing  voordoen, dan kunt u altijd rekenen op een snelle afhandeling van ons serviceteam, dat ook buiten de reguliere werkuren beschikbaar is.

 

Uiteraard is het aanbod vele malen groter dan hieronder wordt weergegeven. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via +31 (0)118 – 61 13 51 of  verhuur@ltimmerman.nl.

Productlijn

Uitrustingsstukken

 

Bakken:
Slotenbakken
Dieplepelbakken
Puinbakken/- rieken
Slooprieken
Shovelbakken
Banaanbakken
Grijpers:
Sorteergrijpers
Roteergrijpers
Poliepgrijpers
2-schalengrijpers
Diversen:
Rolbezems
Palletvorkenborden
Sloophamers
Snelwissels
Werkbakken

 

 

 

 

 

 

Werkbakken

De werkbakken van Timmerman zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik aan een hijskraan en geschikt voor het werken op hoogte. In onze verhuurvloot hebben wij een bak voor 1 persoon, 2 personen of 3 personen. De werkbakken zijn gekeurd.

Model      Aantal personen         Capaciteit         Gewicht

T-21            1                                           150 kg                   275 kg

T-03           2                                          400 kg                  250 kg

T-18            3                                          800 kg                 350 kg

Cases

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie.

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Storing

U moet te allen tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Wekelijks worden er door de afdeling Bouwmachines diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren, zoals onder meer:

  • Graafmachines
  • Wielladers
  • Overslagmachines
  • Hijskranen
  • Bovenloopkranen
  • Hoogwerkers
  • Werkbakken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug