De materialen die wij bewerken zijn sterk uiteenlopend, zoals staalsoorten in vele kwaliteiten, aluminium, RVS, kunststof en brons. In stafmateriaal hebben wij een ruim assortiment op voorraad.

 

De interne werkstukken zijn o.a. materialen die gebruikt worden in constructiedelen of ten behoeve van bouwmachines. Denk bijvoorbeeld aan het maken van alle soorten lager- en draaipunten, pedestals, het geheel of gedeeltelijk vernieuwen van hydraulische cilinderdelen, onderdelen t.b.v. de hydraulisch verstelbare cabines, assen, pennen etc. De werkzaamheden die wij uitvoeren voor externe klanten zijn zeer divers. Wij zijn actief in de agrarische-, grondverzet-, industriële-, logistieke- en nautische sector. Deze laatste in het bijzonder omdat dit vaak spoedreparaties en korte levertijden vraagt, die wij kunnen garanderen.

 

Verder bestaan onze werkzaamheden uit het maken van onder andere tandwielen, rondsels, assen, bronzen bussen, spieverbindingen, schroefassen, pompassen, loop- en geleidewielen, schroefdraadverbindingen en zeer zware pers – krimpverbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vloeibare stikstof.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe bouwmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw bouwmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen werken vakkundige lassers en monteurs, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de bouwmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld.

Cases

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie.

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Storing

U moet te allen tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug