Productlijn

Rijwerkonderdelen

ITR biedt het compleetste assortiment van rijwerkonderdelen dat op de markt beschikbaar is. Het assortiment omvat standaard graafmachine- en bulldozertoepassingen, naast een volledig assortiment van rijwerk en rijwerkonderdelen voor uitrustingen die voor asfalteren, boren en de bosbouw worden gebruikt. Leverbaar voor Hyundai, Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Case, John Deere, Kobelco, Volvo, Kubota, Takeuchi, Sany, Liebherr, Yanmar, New Holland en alle andere bekende merken.

 

De serie van ITR-onderstelproducten wordt volledig vervaardigd in onze eigen fabrieken en omvat het breedste scala van onderdelen wat er op de markt te verkrijgen is:

 • Stalen kettingen
 • Onder- & bovenrollen
 • Loopwielen
 • Sprockets
 • Rubber shoes en pads

Rubber tracks

Sinds eind jaren negentig hebben de twee productlijnen voor minigraafmachines en rubber tracks een sterke en gestage groei gekend. Vandaag de dag beschikt ITR over het meest uitgebreide assortiment rubber tracks in de wereld, dankzij continu onderzoek naar nieuwe toepassingen die door collega-fabrikanten worden gelanceerd.

De rubber tracks zijn de vrucht van een lange rij van ontwerpstudies en proeven in het veld, die geleid hebben tot het bereiken van een uitstekende kwaliteit en het nodige vertrouwen om de ITR-merknaam aan het product toe te kennen. Op hetzelfde moment dat de rubber tracks werden ontwikkeld, breidde USCO zijn onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van alle andere componenten uit. Door dit continue onderzoek completeren en integreren minigraafmachineonderdelen, zoals tandwielen, draagrollen, rollers en kettingen, het assortiment op een zodanige wijze dat een complete oplossing voor elke minigraver kan worden geboden.

Cases

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie.

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Reparatie en storing

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

U moet te allen tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Wekelijks worden er door de afdeling Bouwmachines diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren, zoals onder meer:

 • Graafmachines
 • Wielladers
 • Overslagmachines
 • Hijskranen
 • Bovenloopkranen
 • Hoogwerkers
 • Werkbakken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug