Hyundai 25Z – 9AK op station Vlissingen Souburg

Kloosterman B.V. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport  en agrarisch loonwerk. De dagelijkse werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, echter één facet komt in alle werkzaamheden steeds weer naar voren, namelijk; de verhuur van machines met ervaren en gekwalificeerd personeel.

De Hyundai 25Z – 9AK van Kloosterman B.V. is in gezet op het station in Vlissingen Souburg om werkzaamheden uit te voeren aan het perron. Hier moest een groot stuk beton van het perron worden verwijderd zodat hier verdere werkzaamheden konden worden verricht.

De Hyundai R25Z–9AK is een compacte maar tevens krachtige machine met een zeer betrouwbare en zuinige Kubota motor. De robuste boven- en onderwagen constructie zorgen voor een uitzonderlijke stevigheid en lange levensduur en zijn bestand tegen werken in zware omstandigheden. Door het ergonomische ontwerp van de cabine en de goed geplaatste bedieningselementen maken de R25Z-9AK een ergonomische en comfortabele machine voor iedere klus. Door zijn gunstige afmetingen is de machine makkelijk te vervoeren op een kleine oplegger.

Naast het feit dat er met de Hyundai R25Z–9AK gemakkelijk gewerkt kan worden is deze ook gemakkelijk in het klein onderhoud. Zo is het luchtfilter snel te vervangen, heeft de machine gecentraliseerde smeernippels en kunnen alle deuren, kappen en het overige plaatwerk makkelijk geopend worden. Hierdoor is er voldoende ruimte om te werken aan de machine.

Klant Kloosterman B.V.
Machine Hyundai 25Z-9K

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug