Nieuw: Hyundai graafmachine HW170A CR

Als aanvulling op het huidige assortiment introduceert Hyundai de nieuwe mobiele graafmachine HW170A CR.

Hyundai Construction Equipment heeft de standaard opnieuw verhoogd met de nieuwe graafmachine HW170A CR. Dankzij een nieuw, compact ontwerp van de achterzijde en verbeterde bedienbaarheid is de veelzijdige HW170A CR uw beste partner voor bouwplaatsen in de binnenstad en de aanleg van wegen in smalle en nauwe ruimtes, waar productiviteit en veelzijdigheid worden gecombineerd met veiligheid.

Gebouwd voor sleuven graven, graven, dozeren, boren, snijden, heffen of bouwrijp maken, zodat u een hogere efficiƫntie en uitstekende resultaten kunt behalen. Meer informatie over de HW170A CR? Download dan hier de Hyundai HW170A CR brochure.

Met de nieuwe serie mobiele graafmachines kunt u zich onderscheiden in talloze toepassingen op de weg en in het terrein. De machines in de A-serie voldoen aan EU Stage V-emissievoorschriften en leveren tegelijkertijd betere prestaties, betere brandstofzuinigheid, uitstekende rijsnelheden op de weg, een verbeterde cabine en toegevoegde veiligheidsvoorzieningen.

Wij zijn voor Zeeland en West-Brabant dealer van de gehele lijn Hyundai bouwmachines en compacte graafmachines. Kijk hier voor meer informatie.

 

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug