Nieuwe collega: Pasquale Di Tucci

Vanaf 1 september is Pasquale Di Tucci aan ons team toegevoegd. Pasquale is General Manager, hieronder een korte introductie. 

”Hallo, ik ben Pasquale Di Tucci. Ik ben 55 jaar en gehuwd met Corinne van den Boomgaard. We zijn woonachtig in het Brabantse Steenbergen waar we vanuit de randstad in 1996 zijn neergestreken. Onze kinderen Luca (22 jaar) en Rosa (20 jaar) zijn in de afronding van hun studentenfase en staan op het punt om uit te vliegen. Daardoor heb ik nog meer tijd gekregen om invulling te geven aan mijn functie als General Manager bij L. Timmerman & Zn.

Al mijn gehele carrière ben ik altijd zeer actief en geïnteresseerd geweest in techniek, in alle facetten en in de breedste zin van het woord. Van lagers, v-snaarschijven tot kettingwielen en van bovenloopkranen, hijsmiddelen tot motorreductoren en frequentieregelaars zijn in mijn carrière de revue gepasseerd. Ik ben altijd betrokken geweest in management, sales, planning, werkvoorbereiding, uitvoering en relatiebeheer.

Vanaf 1 september ben ik bij L. Timmerman in dienst getreden en al behoorlijk op de hoogte met de zeer diverse, uitdagende werkzaamheden, de organisatie en uitgebreide samenwerkingen binnen het bedrijf.

Bij L. Timmerman staan vele mooie uitdagingen voor de deur en ik zie overal mogelijkheden om mijn steentje bij te mogen dragen. Ik ben dan ook verheugd om, samen met het gehele team, zorg te gaan dragen dat we onze zeer gewaardeerde relaties nog zeker 100 jaar blijven bedienen !”

Pasquale is telefonisch bereikbaar via tel. 0118 611351 en per mail: pasquale@timmerman-ir.nl.

 

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug