Fish pump swiffel

De door ons ontworpen fish pump swiffel zorgt ervoor dat er geen kinken in de grote visslang kunnen komen tijdens het opzuigen van vissen uit de grote netten. De swiffel is een extra scharnierpunt, dat van alle kanten heel snel kan opdraaien en daarmee de slagen uit de vispompslang haalt. Hierdoor wordt het vispompbedrijf beter beschermd. De swiffel wordt door ons gemaakt van hoogwaardig materiaal en is in elke gewenste diameter te maken.

Netsondeblokken

Netsondeblokken zijn door ons ontworpen en gebouwd om de netsondekabel – en zo de netsonde – te beschermen. Een netsonde is een kostbaar apparaat, dat voor de ingang van het net hangt om te signaleren wanneer het net vol is. Het is belangrijk dat de sonde vrij hangt en met het net kan meebewegen zonder er in verstrikt te raken. De netsondekabel hangt in het netsondeblok en zorgt er voor dat de netsonde goed kan positioneren, zonder dat er schade aan de sondekabel ontstaat.

Glasvezelversterkte kunststof roosters (RX® Grate)

RX® Grate roosters zijn geperste glasvezelversterkte kunststof roosters, die veel voordelen hebben ten opzichte van traditionele roosters. Ze zijn enorm sterk, hebben in twee richtingen draagkracht, zijn onderhoudsvrij, hebben een zeer laag soortelijk gewicht, zijn isolerend, chemisch bestendig, roestvrij, anti-magnetisch en gemakkelijk te verwerken. Ze zijn uitermate geschikt als looprooster ten behoeve van bordessen, looproosters ter bescherming van de ondergrond (bijvoorbeeld bij draaibanken) en als afdekroosters voor goten, zogenaamde tray’s voor beluchtingstanks, waterzuiveringsinstallaties, montagewerkplaatsen, hekwerken, corrosiebestendige roosters in zeewateromstandigheden. Het assortiment bestaat uit roosters met verschillende kwaliteiten, dikten en afmetingen, die op ieder gewenst formaat kunnen worden gezaagd. Ook traptreden met een geïntegreerde anti-slipneus met grit zijn leverbaar.

Cases

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie. Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Flexibel

We zijn al 100 jaar actief in deze branche en begrijpen als geen ander het belang van flexibiliteit en adequaat reageren. Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige medewerkers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht. Ons team van servicemonteurs staat 24 uur per dag voor u klaar en in ons magazijn hebben we veel materialen op voorraad liggen, ook RVS. Doordat wij dit ook zelf kunnen verwerken, zijn wij in staat snel te handelen.

Storing

U moet ten alle tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Revisie

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw bouwmachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens.

Keuring

Industrial repairs

De afdeling Industrial Repairs voert diverse keuringen en testen uit voor de scheeps- en industriële sector, zowel op ons bedrijf in Middelburg als bij u op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen onder andere het volgende voor u verzorgen:

  • loadtesten (constructies of materieel testen op belasting)
  • keuren en testen van materieel, zoals bijvoorbeeld boordkranen, palletframes, ed.
  • lascontroles

Bouwmachines

Wekelijks worden er door de afdeling Bouwmachines diverse kraankeuringen uitgevoerd of verzorgd, zowel bij ons op het terrein als op locatie. Wij hebben hiervoor keurmeesters in dienst, die opgeleid zijn door Aboma. Zij kunnen nagenoeg elke bouwmachine keuren, zoals onder meer:

  • Graafmachines
  • Wielladers
  • Overslagmachines
  • Hijskranen
  • Bovenloopkranen
  • Hoogwerkers
  • Werkbakken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment testgewichten en een gecertificeerde trekkrachtmeter. Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden, dan kan dit vaak direct in onze werkplaats of ter plaatse worden verholpen.

Cabinekeuringen (ROPS- en FOPS-certificatie)

Naast de kraan- en bouwmachine keuringen, kunnen wij ook ROPS- en FOPS-keuringen verzorgen. Bij wijziging van een machine moet er uit veiligheidsoogpunt, en op basis van de eisen uit de Machinerichtlijn, opnieuw getest en gecertificeerd worden.

De afdeling bouwmachines is gespecialiseerd in het aanpassen van cabines, zowel verhogingen als verlagingen en kunnen daarbij ook zorgdragen voor een ROPS- en/of FOPS-certificering. Met een ROPS -beproeving wordt gecontroleerd of een cabine bestand is tegen omrollen van de complete machine en met een FOPS-beproeving wordt de constructie getest op vallende objecten. Op locatie in Middelburg beschikken wij over een eigen opstelling voor ROPS- en FOPS-testen. Na uitvoering van de test en goedkeuring Aboma wordt een EG-verklaring van typeonderzoek afgegeven en bent u verzekerd van de benodigde juridische dekking voor de aangepaste machine.

Partners

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug