Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we verschillende varianten uitvoeren: een vaste verhoging op elke gewenste maat (indien gewenst met trap en bordes), een hydraulisch verstelbare verhoging in een korte, normale of extra hoge uitvoering, de cabine kantelbaar maken of een combinatie van verschillende opties. Maar ook een verlaging van de cabine is mogelijk, of een aanpassing aan de cabine zelf – zoals een verbreding of het explosieveilig maken van de cabine.

Advies & Engineering

De afdeling engineering richt zich met name op het op maat ontwerpen en van bouwmachines voor uw project. Ons team van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken berekeningen en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende bouwmachine voor uw project ontwikkelen. Daarnaast houden wij ons bezig met de ontwikkeling van nieuwe onderdelen, vernieuwingen of verbeteringen van bouwmachines.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe bouwmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw bouwmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen werken vakkundige lassers en monteurs, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de bouwmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld.

Service & revisie

Service en revisie aan uw materieel voeren we uit in onze werkplaats, aan onze kade, maar ook bij u op locatie. Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. We beschikken over compleet ingerichte servicebussen en een vakkundig en ervaren serviceteam, dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Daarnaast verzorgen wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines.

Storing

U moet ten alle tijden op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)118 611 351, ook buiten kantooruren.

Reparatie

Op allerlei machines en diepladers verrichten wij, merkonafhankelijk, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en volledig ingerichte servicebussen. Onze opgeleide en ervaren servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Daarnaast leveren wij onderdelen voor alle voorkomende merken machines die bij ons afgehaald kunnen worden of die, indien gewenst, opgestuurd kunnen worden.

Cabinekeuringen (ROPS-certificatie)

Naast de kraan- en bouwmachine keuringen, kunnen wij ook ROPS-keuringen verzorgen. Bij wijziging van een machine moet er uit veiligheidsoogpunt, en op basis van de eisen uit de Machinerichtlijn, opnieuw getest en gecertificeerd worden.

De afdeling bouwmachines is gespecialiseerd in het aanpassen van cabines, zowel verhogingen als verlagingen en kunnen daarbij ook zorg dragen voor een ROPS-certificering. Met een ROPS -beproeving wordt gecontroleerd of een cabine bestand is tegen omrollen van de complete machine. Op locatie in Middelburg beschikken wij over een eigen opstelling voor ROPS-testen. Na uitvoering van de test en goedkeuring Aboma wordt een EG-verklaring van typeonderzoek afgegeven en bent u verzekerd van de benodigde juridische dekking voor de aangepaste machine.

Cases

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug