Succesvolle BIA demodag in Zeeland

Maandag 7 november j.l. vond de BIA demonstratiedag plaats in de regio Zeeland, waar een mobiele Metso shredder en twee nieuwe Komatsu machines gepresenteerd en getest werden. De dag werd georganiseerd door BIA BV (verdeler Komatsu en Metso in de Benelux) in samenwerking met L. Timmerman & Zn. BV (Komatsu-dealer voor regio Zeeland). Met dank aan Terrafin BV, die deze dag een mobiele zeefinstallatie ter beschikking stelde.

De demonstratiedag was een uitgelezen kans om zelf te ervaren hoe het is om met deze nieuwe machines te werken. Helaas was het weer wat onaangenaam, maar dat weerhield belangstellenden gelukkig niet en kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Lees meer: Succesvolle BIA demodag in Zeeland

Ombouw Hyundai 235LC naar electrische kraan voor Mosselveiling Yerseke

Voor de Mosselveiling in Yerseke heeft L. Timmerman & Zn BV een Hyundai 235 LC omgebouwd. Omdat de kraan voor niet alledaags werk wordt ingezet, namelijk het bemonsteren van mosselen, moest de kraan aan zeer specifieke eisen voldoen. De kraan is volledig electrisch uitgevoerd en voorzien van een hydraulische verstelbare cabine om goed zicht op het werk te hebben, het nieuwe type HPAR 3.0 van L. Timmerman & Zn.

 

Lees meer: Ombouw Hyundai 235LC naar electrische kraan voor Mosselveiling Yerseke

Nieuwe Komatsu PC35MR-3 voor Geldof B.V.

Aannemingsbedrijf Geldof B.V. uit Middelburg heeft via L. Timmerman & Zn. BV een nieuwe minigraver geleverd gekregen, type Komatsu PC35MR-3.
Bij de machine zijn een hydraulische snelwisselaar en 4 bakken geleverd, een slotenbak, een banaanbak, een dieplepelbak en een puinriek. De machine is in de bedrijfskleur van Geldof gespoten. Geldof koos voor een Komatsu vanwege hun vertrouwen in het merk, de goede relatie met dealer L. Timmerman & Zn BV (ook in Middelburg gevestigd) en de goede ervaringen met de service van Timmerman.

Lees meer: Nieuwe Komatsu PC35MR-3 voor Geldof B.V.

Nieuwe Komatsu wiellader WA470-7 voor Otte Lisse

Onlangs heeft Otte Lisse B.V. uit Lisse een nieuwe Komatsu wiellader aangeschaft, type WA470-7. Otte Lisse koos voor levering via L. Timmerman & Zonen BV uit Middelburg vanwege de jarenlange relatie en goede service die snel en adequaat vanuit de eigen regio gegeven kan worden.

Lees meer: Nieuwe Komatsu wiellader WA470-7 voor Otte Lisse

Nieuwe Komatsu PC1250SP-8 voor Cofra

Onlangs leverde L. Timmerman & Zn B.V. een nieuwe Komatsu PC1250SP-8 aan Cofra B.V. uit Amsterdam. Timmerman heeft de nieuwe machine opgebouwd en aangepast om te werken met een Cofra verticaal drainage systeem.

Met name de levertijd, betrouwbaarheid en de relatie met de dealer is voor Cofra van doorslaggevend belang geweest om deze nieuwe Komatsu-machine aan te schaffen. Daarnaast bood Timmerman de mogelijkheid om de machine aan te passen en geschikt maken voor een verticaal drainage systeem, geheel volgens de wensen van Cofra. De keuze viel op het type PC1250SP-8 vanwege de specificaties, die goed aansloten bij de vereisten voor dit project.

Lees meer: Nieuwe Komatsu PC1250SP-8 voor Cofra

Pagina 1 van 5

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px 
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size